Szállítási tudnivalók

Szállítás FoxPost csomagautomatába:

A megrendelt termékek feladása a fizetés teljesítését követő 2-5 munkanapon belül történik. A választott csomagautomatába történő kézbesítés időtartama a feladástól számított 2 munkanap. A kiválasztott csomagautomata a rendelésnél az "Üzenet" mezőben adható meg. Az elérhető automaták listáját itt találod. A szállítás díja bruttó 700 Ft.

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Házhoszállítás Foxpost futárszolgálattal:

A megrendelt termékek feladása a fizetés teljesítését követő 2-5 munkanapon belül történik, a vásárló által megadott szállítási címre. A kézbesítés időtartama a feladástól számított 2 munkanap. A szállítás díja bruttó 1250 Ft.


Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Személyes átvétel:

A személyes átvétel átmenetileg szünetel, megértésed köszönjük.

Fizetési tudnivalók

Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés a Simplepay Online Fizetési rendszeren keresztül történik. A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS
terminálon történő fizetés díjmentes.

További információk az ÁSZF-ben a "Fizetési módok" alatt találhatók.

Banki átutalás:

A megvásárolt termékek árának és a szállítás díjának kifizetése banki előre utalással is teljesíthető. A megrendelés véglegesítését követően a rendelést visszaigazoló e-mailben küldjük el az utaláshoz szükséges információt. A rendelés feladása az utalás teljesítésétől számítva 2-5 munkanapon belül történik.

További információ:

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi Nyilatkozat

Fogyasztói Tájékoztató (az elállás jogáról)