A vásárlástól számított 3 munkanapon belül készülnek el a rendelések, ezt követően kerül kiszállításra a csomag a választott szállítási mód szerint. A kiszállítás időtartama a feladástól számított 1-3 munkanap. Ez ünnepi időszakban a futárcégek kapacitásának megfelelően változhat.

Szállítás FoxPost csomagautomatába:

A megfelelő csomagautomata a kosár oldalon, térképes keresővel választható ki.
Miután a futár kivette a csomagot a feladási automatából, általában két munkanapon belül kiszállítják azt a célautomatához.
Szállítási költség: 899 Ft

  Házhozszállítás Foxpost futárral:

  A házhozszállítási lehetőség a szállítási cím megadása után választható ki. 2-3 munkanap a kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot az automatából. A  Foxpost futárai 2 órás időintervallumon belül vállalják a csomag kiszállítását és közvetlenül felvehető velük a kapcsolat. A Foxpost a csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállal.
  Szállítási költség: 1890 Ft

  MPL Házhozszállítás:

  Szállítási költség: 2295 Ft

  MPL Csomagautomata:

  Szállítási költség: 1122 Ft

   Fizetési módok

   Bankkártyás online fizetés:

   A bankkártyás fizetés a SimplePay Online Fizetési rendszeren keresztül történik. A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

   Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS
   terminálon történő fizetés díjmentes.

   További információk az ÁSZF-ben a "Fizetési módok" alatt találhatók.

   Banki átutalás:

   A megvásárolt termékek árának és a szállítás díjának kifizetése banki előre utalással is teljesíthető. A megrendelés véglegesítését követően a rendelést visszaigazoló e-mailben küldjük el az utaláshoz szükséges információt. 

   További információ:

   Általános Szerződési Feltételek