Miből készülnek az ékszerek?

A kézzel vagy digitálisan festett egyedi minták saját fejlesztésű eljárással, puha, növényi cserzett, natúr bőrre préselve kelnek életre. Az ékszerek fém elemeinek alapanyaga 18 karátos arannyal vákuum-technológiával bevont antiallergén nemesacél. Minden RINGU ékszer egyedileg, kézzel készül.

Mennyire időtállóak ezek a termékek?

Ékszereinket körültekintően válogatott, minőségi alapanyagokból készítjük. Fontos számunkra, hogy a kész darabok hosszú ideig megőrizzék eredeti szépségüket, ezt az anyagok kiválasztásánál is szem előtt tartjuk. A bőr elemek felülete a nyomat finom bevonatának köszönhetően cseppálló, így nem esik baja, ha például véletlenül megázol. A láncok és alkatrészek extrán kopás- és nedvesség állóak, nem patinásodnak és nem hagynak foltot a bőrön vagy textileken. Amikor nem viseled az ékszert, tartsd száraz, fénytől védett helyen. A bőr részeket ne érje közvetlenül víz, parfüm vagy egyéb kozmetikum. Indokolt esetben ezek az elemek puha, nedves ruhával tisztíthatók. A fém elemek ápolását - ha szükséges - ékszertisztító kendővel végezd.

Mikor érkezik meg a rendelésem?

A vásárlástól számított 3-5 munkanapon belül készülnek el a rendelések, melyeket ezután adunk fel a választott szállítási módtól függően. A kiszállítás időtartama 2-3 munkanap. Ez ünnepi időszakban a futárcégek kapacitásának megfelelően változhat.

Átvehetem személyesen is az ékszereket?

A személyes átvétel átmenetileg szünetel, megértésed köszönjük.

GARANCIA

Ha bármilyen problémád adódik RINGU ékszereddel, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot emailben. Köszönjük!