Miből készülnek az ékszerek?

A kézzel vagy digitálisan festett egyedi minták saját fejlesztésű eljárással, puha, natúr bőrre préselve kelnek életre. A láncok alapanyaga finom szemű, vintage hatású, finoman csillogó sárgaréz ötvözet. A fülbevalók sárgaréz akasztói nikkelmentesek, de kérésre 100%-ban antiallergén nemesacéllal is el tudjuk készíteni őket. Díszítésként természetes gyöngyöket, ásványokat, kerámiát, üveget használunk. Minden RINGU ékszer kézzel készül.

Mennyire időtállóak ezek a termékek?

Fontos szempont számunkra, hogy a kész darab minél tovább szép maradjon, ezt az anyagok kiválasztásánál is szem előtt tartjuk. Az ékszerek felülete a nyomat finom bevonatának köszönhetően cseppálló, így nem esik baja, ha például véletlenül megázol. A fém láncok és alkatrészek ékszertisztító kendővel könnyen tisztíthatók, felületük nem kopik.

Lehet egyedi kérésem?

Ha más színben vagy méretben, vagy esetleg más típusú alkatrészekkel szeretnéd megrendelni a kiválasztott darabot, elképzelésed előzetes megbeszélés alapján szívesen megvalósítjuk. Írd meg elképzelésed a KONTAKT menüpontban, ahol minden ezzel kapcsolatos kérdésedre választ adunk.

Mikor érkezik meg a rendelésem?

A vásárlástól számított 2-5 napon belül adjuk fel a rendeléseket FoxPost csomagautomatába vagy házhozszállítással. A kézbesítés időtartama a feladástól számítva 2 munkanap.

Átvehetem személyesen is az ékszereket?

A személyes átvétel átmenetileg szünetel, megértésed köszönjük.

GARANCIA

Ha bármely nálunk vásárolt láncod, fülbevalód vagy karkötőd véletlenül elszakad, ingyen megjavítjuk és újrapolírozva küldjük vissza Neked. Csak a saját postázási díjadat kell kifizetned, a visszaküldést mi álljuk. Ha problémád adódik bármely RINGU ékszereddel, vedd fel velünk a kapcsolatot emailen.